CARIERE

Cauti un job? Te asteptam in echipa noastra!
   Principala preocupare a managementului Eurodealer Service este grija pentru angajaţii săi, pentru dezvoltarea şi motivarea lor.
    Suntem atenţi la managementul carierei angajaţilor, motiv pentru care promovăm o politică de recrutare şi selecţie de personal în care angajaţii companiei au prioritate la ocuparea poziţiilor vacante şi beneficiază de programe de training şi dezvoltare, precum şi de teambuilding-uri.
O mărturie în acest sens sunt angajaţii noştri, care alăturându-se echipei Eurodealer Service încă de la început, au crescut şi s-au dezvoltat odată cu noi, în prezent, ajungând să ocupe poziţii în top managementul companiei.
    Credem că profesionalismul, eficienţa şi dorinţa de dezvoltare a angajaţilor noştri sunt cheia progresului şi a performanţelor reale ale Eurodealer Service. În acest sens, promovăm o politică de remunerare eficientă şi echitabilă, prin care le arătăm angajaţilor că suntem recunoscatori pentru implicarea şi efortul depus, că veghem la motivarea şi securitatea lor materială.

POSTURI DISPONIBILE:service camioane
• IDENTIFICATOR PIESE AUTO
• REPREZENTANT VANZARI
• RECEPTIE SERVICE
• GESTIONAR PIESE

Trimite-CV